Ultra İnce Mat Telefon Kılıfı için iPhone 13 12 Pro Max mini 11 Lens Tam Kapak Darbeye Dayanıklı Buzlu Durumda Delik kabuk nefes ısı

Normal fiyat ₺113.27 ₺87.29
Vergi dahil.
  • Etiketler: Telefon Kılıfı, silikon kılıf kapağı, iphone 11 pro max kılıf, plastik kasa, iphone 14 pro cüzdan kılıfı, oneplus 8t kılıf

Kullanılabilirlik:Stoklarımızda

Kategori: Cep Telefonu Aksesuarları

Sku:m324613

Ürün Detayları

1.Çıplak metal hissini geri kazandıran ultra ince kabuk, günlük çizilmeyi önleyebilir, ancak düşmeye karşı dayanıklı değildir.Lütfen düşürmeye ihtiyacı olan arkadaşlarla ateş etmeyin.

4. Orta çerçeve konumuna sarın, ekrandan daha yüksek değil (bazı modeller hariç, işaretleyeceğiz), filmin çoğu iyi uyumlu olabilir, üst film sorunu hakkında endişelenmeyin.

2.Yüzey, yağ lekelerini ve el terini etkili bir şekilde önleyebilen mikro buzlanma işlemine sahiptir

5.PP kabuğun malzeme özellikleri nedeniyle düğmeler çok iyi yapılamaz.Düğme içi boş işleme yöntemi benimsenmiştir ve bazı mekanik düğmelerin gizlenmesi o kadar kolay olmayabilir.Lütfen sipariş vermeye dikkat edin.

3PP malzeme, asla sararma, 0.04 mm kalınlık, yaklaşık yumuşak ve sert kabuk, ultra ince sert kabuk olarak anlaşılabilir

4. Bizim dükkanda tüm ürünler stokta, tatil günleri hariç, onlar 48 saat içinde sevk edilebilir.

2. Ekspres teslimat nedeniyle ürün hasar görürse endişelenmemize gerek yok.Ayrıca ürünü sizin için ücretsiz olarak yeniden yayınlayabiliriz.

Ürünün kullanımını ve satın alma önlemlerini daha iyi anlamanıza yardımcı olmak için lütfen sipariş vermeden önce okuduğunuzdan emin olun

3. Hızlı hıza ve daha acil kullanıma ihtiyaç duyan arkadaşlar, ücretli Mydeluxeotel.com.tr standardını ve Mydeluxeotel.com.tr basit lojistiğini seçebilir.

hizmet

1. Bu yılki salgın nedeniyle birçok ekspres teslimat yavaş olacak.Ekspres teslimat uzun süre teslim edilmediyse, lütfen endişelenmeyin, ürünü sizin için ücretsiz olarak yeniden yayınlayacağız.

Ürün İncelemeleri

Dayalı derecelendirme 1 Yorumlar Bir inceleme yaz

Anonymous

Dava, kelimenin tam anlamıyla telefonun boyutunda çok ince. Ben de tam bunu arıyordum. Böyle bir kapağın başka bir seçeneği zaten var, onunla birlikte telefon kare ve elinde çok büyük. Bu nedenle, kesinlikle 5 yıldız!.

Özellikler

Ürün parametreleri

  • Uyumlu Marka - Elma
  • Dizayn - Düz, Saydam
  • model - 3
  • Özellikler - hafiflik, Kaymaz, Suya Dayanıklı
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Marka Adı - NoEnName_Null
  • Tip - Tam Kapsama